Bliv en del af holdet

Tømrersvend til varierende tømrer- og snedkeropgaver, Vesthimmerland

Østrup ● 9600 Aars ● Nordjylland

 

Er du god til tømrerarbejde og trives med både store og små byggeopgaver? Som tømrersvend hos Østrup Tømrer- & Snedkerforretning bliver du en del af et velfungerende team, som udfører alt inden for nybyg, renovering, tagarbejde, døre og vinduer samt vekslende opgaver inden for staldbyggeri og forsikringsskader.

 

Stillingstype: Fuld tid ● Ansøgningsfrist: Snarest muligt ● Arbejdssted: Vesthimmerland, Nordjylland

 

Om jobbet som tømrersvend

Vi søger endnu en dygtig tømrersvend, som selvstændigt kan udføre bygge- og tømreropgaver. Dine daglige opgaver vil bestå af varierende tømreropgaver inden for byggeri til privat-, erhvervs-, landbrugs- og forsikringskunder.

 

Du kommer til at indgå i et velfungerende team bestående af tre tømrermestre, tømrersvende, -lærlinge samt arbejdsmænd. Vi lægger vægt på kvalitet og effektivitet i arbejdet samt et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone. Hos Østrup Tømrer- & Snedkerforretning støtter og dygtiggør vi hinanden og vi har et stærkt samarbejde internt i personalegruppen. Din rolle vil derfor i høj grad også være at vejlede tømrerlærlinge.

 

Vi har eget værksted beliggende i Østrup i Vesthimmerland og udfører primært opgaver i lokalområdet. Du vil som udgangspunkt møde ind på værkstedet hver dag og køre ud herfra. Arbejdstiden er mandag-torsdag 07.00-16.00 og fredag 07.00-12.30.

 

Om dig

Vi forventer du er faglært tømrer eller bygningssnedker med nogle års erfaring og kan udføre arbejde selvstændigt. Det er et krav, at du har en bred erfaring med grundlæggende tømrerarbejde inden for husbyggeri/renovering, tagarbejde og skift af vinduer og døre. Kørekort er en forudsætning.

 

Som vores nye tømrersvend er det en fordel, at du:

 

  • Trives med alsidige arbejdsopgaver og arbejdssteder
  • God til at skabe overblik og positiv tilgang overfor nye opgaver
  • Formår at planlægge og udføre opgaver struktureret og effektivt
  • Kan indgå i arbejdsfællesskaber med udgangspunkt i dialog og respekt

 

Om os

Østrup Tømrer- & Snedkerforretning er en nordjysk virksomhed, som i mere end 25 år har beskæftiget sig med stort set alle typer byggeopgaver. Vi udfører kvalitetshåndværk til tiden og efter kundernes ønsker.

Vi er 12 ansatte og består af tre tømrermestre samt tømrersvende, lærlinge og arbejdsmænd. Vi har et godt kollegialt miljø og prioriterer det sociale sammenhold.

 

Har du spørgsmål, så ring til Esben på 20 12 93 80 og få en snak og send en ansøgning til ep@ots-aps.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Østrup Tømrer- & Snedkerforretning ApS

Østergade 29

Østrup

9600 Aars

98 65 88 78 ● info@ots-aps.dk ● www.ots-aps.dk

Kontakt os i dag

Vores opgaver spænder vidt, og vi udfører alt inden for tømrer- og snedkerfaget blandt andet nybyggeri, renoveringer, staldebyggeri og industribygninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Send en besked Ring os op