Nyt Tag i Nordjylland

Få et nyt tag i Nordjylland

Få hjælp til at få lavet et nyt tag i Nordjylland. Uanset om du ønsker nyt tag eller renovering af tag, er vores mål at gøre det nemt for dig. Østrup Tømrer- & Snedkerforretning tilbyder kvalitetsløsninger, som er tilpasset netop dit behov for energibesparelse, vedligeholdelse og budget. Vi skifter, reparerer og renoverer tage i hele Nordjylland. Kontakt os for en uforpligtende besigtigelse af dit tag.

Vi er ikke bange for højder

Udskiftning eller reparation af tag er en større økonomisk investering, som de fleste husejere står overfor før eller siden. Hos Østrup Tømrer- & Snedkerforretning hjælper vi dig hele vejen igennem de mange overvejelser og spørgsmål, som opstår i beslutningsprocessen. Vi er specialister inden for tagkonstruktioner og -renovering. Vi yder en professionel løsning med vægt på arkitektonisk udtryk, forlænget levetid samt energibesparelse og værdiforøgelse.

Vi er ikke bange for højder – derfor skifter vi også tag på erhvervsbygninger samt etagebyggeri. Vi har mange års erfaring med tag til erhvervsbygninger. Østrup Tømrer- & Snedkerforretning søger for kvalitets tag gennem professionelt og effektivt håndværk.

Med et nyt tag kan du få mere lys og mere plads

Har du drømmen om at få mere lys eller mere plads ved ombygning af dit tag? Østrup Tømrer- & Snedkerforretning hjælper dig godt igennem projekter med ovenlysvinduer eller karnap- og kvistprojekter. Vi rådgiver dig med valg af vinduer og materialer samt skaber et overblik over økonomien i ombygningen, så du er godt klædt på. Vi er med hele vejen, så du ender med en færdig løsning, hvor vinduer, vægge, lysninger, karme og fugning er udført professionelt. Kontakt os allerede i dag, så vi kan hjælpe dig.

Tlf.: 20 21 88 77
Mail: info@ots-aps.dk

Kontakt os i dag

Vores opgaver spænder vidt, og vi udfører alt inden for tømrer- og snedkerfaget blandt andet nybyggeri, renoveringer, staldebyggeri og industribygninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Send en besked Ring os op