Staldbyggeri i Nordjylland

Vi tilbyder staldbyggeri Nordjylland

Hos Østrup Tømrer- & Snedkerforretning har vi mange års erfaring med staldbyggeri, og vi udfører arbejdet efter nyeste standarder og højeste kvalitet. Lokalt og i hele Nordjylland opfører vi staldbyggeri – nye såvel som ombygninger. Skal dit landbrug udvides eller ønsker du at bygge nyt, er vi din betroede samarbejdspartner. Hos os får du godt og solidt håndværk, og vi lægger stor vægt på tillidsfuldt samarbejde.

Opførelse af nye maskin-, lade- og staldbygninger

Nybyggeri i din virksomhed skal ses som en langsigtet investering og fremtidssikring af din bedrift. Landbrugsbygninger er ikke blot forretning, det er også en daglig arbejdsplads for dig og dine medarbejdere samt et levested for dine dyr. Staldbyggeri omfatter desuden fokus på rammerne for optimale arbejdsgange i hverdagen. Vi opfører alt inden for stalde, lader og maskinhuse.

Hos Østrup Tømrer- & Snedkerforretning har vi erfaring med alt fra klassiske maskin- og staldbygninger til moderne robothuse. Vi bygger efter dine ønsker og sætter en ære i effektivt og fremtidssikret byggeri.

Vi kan udføre staldprojekter som hovedentreprenør eller indgå som underentreprenør i samarbejdet med dine øvrige håndværkspartnere.

Renovering af staldbygninger

Hos Østrup Tømrer- & Snedkerforretning har vi respekt for originale bygninger, hvor renovering og restaurering har sin berettigelse. Vi er gode til at se muligheder i eksisterende byggeri, og udfører alt i renovering, ombygning og udvidelse af eksisterende bygninger og anlæg. Tag os med på råd så vi sammen kan optimere dine driftsbygninger. Vi har en bred erfaring med udbygninger og diverse tilbygninger.

Til privat og erhverv

Uanset hvilke krav du har til dine udbygninger, drifts- og staldbygninger, kan Østrup Tømrer- & Snedkerforretning hjælpe dig. Intet projekt er for stort eller småt, og vi kan lave lige det du har brug for, uanset om dine stalde er til erhvervsmæssig eller privat brug.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Tlf.: 20 21 88 77
Mail: info@ots-aps.dk

Kontakt os i dag

Vores opgaver spænder vidt, og vi udfører alt inden for tømrer- og snedkerfaget blandt andet nybyggeri, renoveringer, staldebyggeri og industribygninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Send en besked Ring os op