Renovering i Nordjylland

Renovering i Nordjylland

Hvis du overvejer en renovering i Nordjylland, enten boligen eller sommerhuset, så står Østrup Tømrer- & Snedkerforretning altid til rådighed. Vi er specialister i alle former for renovering af boliger og bygninger til private og erhverv.

Renovering i Nordjylland for private

Skal du renovere dit hus, sommerhus eller måske bare et enkelt rum? Hos Østrup Tømrer- & Snedkerforretning har vi stor erfaring med renoveringer af enhver type. Vi har stor respekt for originalt byggeri, og vi kan hjælpe dig med at se muligheder i eksisterende og ældre bygninger, så de renoveres med arkitektonisk løft og kvalitet, og bygningerne bevarer deres charme og sjæl.

Renovering for erhverv

Hos Østrup Tømrer- & Snedkerforretning klarer vi alt indenfor erhvervsbyggeri. Det gælder både erhvervsbygninger, lagerbygninger, maskinhuse mv. Har du specifikke ønsker og krav til din renovering, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde ud af den helt rigtige løsning.

Mere end 25 års erfaring

Føler du at din renoveringen er uoverskuelig? Østrup Tømrer- & Snedkerforretning er din kompetente hovedentreprenør. Vi kan sørge for at lave aftaler med andre håndværkspartnere, og du kan trygt overlade byggeprocessen til os.

Indenfor renovering kan vi klare det meste. Vi hjælper dig med tegninger til dit byggeri, og har dygtige samarbejdspartnere til udarbejdelse af byggetegninger.

Intet er for stort eller for småt. Overvejer du en totalrenovering eller bare en ombygning, er du velkommen til at kontakte os.

Tlf.: 20 21 88 77
Mail: info@ots-aps.dk

Kontakt os i dag

Vores opgaver spænder vidt, og vi udfører alt inden for tømrer- og snedkerfaget blandt andet nybyggeri, renoveringer, staldebyggeri og industribygninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Send en besked Ring os op