Snedker i Nordjylland

Professionel snedker Nordjylland

Er du på udkig efter en snedker i Nordjylland, er du kommet til helt rigtige sted.
Vi kan med stolthed fortælle, at vi er en af de få tømrervirksomheder, som stadig har eget værksted. Vi klarer alle opgaver – uanset kompleksitet. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor snedkeri. Så hvis du mangler specielt tilpassede løsninger i træ, er Østrup Tømrer- & Snedkerforretning de helt rigtige til opgaven.

Snedkeri i hverdagen

Hos Østrup Tømrer- & Snedkerforretning har vi en bred vifte af dygtige håndværkere, og tilbyder skræddersyede specialløsninger til dine byggeprojekter. Vi sætter en ære i detaljeret håndværk og arbejder for at bevare snedkerhåndværket. Snedkerløsninger er for alle, og vi har mange års erfaring med hylder, døre, møbler, trapper og anden specialindretning.

Kom til os med en idé eller en tegning, og vi kan sammen gøre dit projekt til virkelighed.

Fredet og bevaringsværdigt byggeri

Vores snedkeri er højeste kvalitet, og vi er specialister i restaurering af ældre byggerier. Vi udfører eksempelvis restaurationsarbejde for kirker indvendigt såvel som udvendigt.

Hvis du har spørgsmål til et restaureringsprojekt, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Ring eller skriv, så løser vi det sammen.

Tlf.: 20 21 88 77
Mail: info@ots-aps.dk

Kontakt os i dag

Vores opgaver spænder vidt, og vi udfører alt inden for tømrer- og snedkerfaget blandt andet nybyggeri, renoveringer, staldebyggeri og industribygninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Send en besked Ring os op