Vinduer og Døre i Nordjylland

Få nye vinduer og døre i Nordjylland

Lad os hjælpe dig med nye vinduer og døre i Nordjylland.
Vinduer og døre har enorm betydning for dit hus. Valget kan ændre hele udtrykket af dit hus, og vi hjælper dig med den bedste totalløsning. Du får altid et stykke færdigt arbejde, hvor vinduer, karm, fuger, lister mv. udføres professionelt.

Alle typer vinduer

Vi har stor erfaring med udskiftning af de fleste typer vinduer. Vi kan udskifte hele vinduespartier, og skifte mindre vinduer til større. Østrup Tømrer- & Snedkerforretning udfører også udskiftning af vinduer og ruder lavet på specialmål.

Energibesparende vinduer og døre i Nordjylland

Udskiftning af vinduer og døre er en investering og en fremtidssikring af husets værdi. Det har enormt stor betydning for husets energibesparelse, at vinduer og døre lever op til gældende energikrav. Der er mange penge at spare ved at rette fokus på klimavenlige ruder og sikre et optimalt indeklima i boligen. Vi udfører alt inden for udskiftning og montering af vinduer og døre og hjælper dig også, hvis dine eksisterende elementer blot behøver reparation.

Idealcombi

Vi er samarbejdspartnere med Idealcombi, som er førende indenfor udvikling af vinduer og døre i Danmark. Hos Idealcombi har de et bredt sortiment indenfor kundetilpassede vinduer og døre. Du kan se mere om Idealcombi på deres hjemmeside

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på 20 21 88 77, eller på mail: info@ots-aps.dk, hvis du sidder med spørgsmål omkring vinduer og døre eller andre renovationer.

Kontakt os i dag

Vores opgaver spænder vidt, og vi udfører alt inden for tømrer- og snedkerfaget blandt andet nybyggeri, renoveringer, staldebyggeri og industribygninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Send en besked Ring os op